Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі затримано злочинця, який викрав велосипед у дитини


У Борисполі затримано злочинця, який викрав велосипед у дитини

У Борисполі працівники поліції затримали чоловіка, який викрав велосипед у 10-річного хлопчика.

Повідомляє Бориспільський відділ поліції ГУНП в Київській області.
Минулого тижня до Бориспільського відділу поліції звернувся місцевий житель - батько із заявою про те, що у його неповнолітнього сина 2007 року народження невідомий чоловік викрав велосипед.

Як виявилося, коли хлопчина гуляв на подвір’ї із велотранспортом, до нього підійшов невідомий молодик та попросив дати йому покататися на велосипеді. Спантеличена дитина більше не бачила свій велосипед, чоловік зник на ньому у невідомому напрямку.

Шляхом оперативно-розшукових заходів, проведених оперативниками затримано злочинця біля місцевого ринку м. Бориспіль. Шахраєм виявився 19-річний раніше судимий житель м. Переяслав-Хмельницького, Київської області, ромської національності. який у скоєному злочині зізнався та вказав, де перебуває викрадене ним майно (дитячий велосипед), яке в подальшому було вилучено.

За даним фактом слідчими Бориспільського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Шановні громадяни!!! Уважно придивіться до вказаної особи на фото. Якщо Ви впізнали в обличчі особи людину, яка також Вас ошукала, просимо звертатися до Бориспільського ВП або за телефоном «102»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031