Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Борисполі правоохоронці говорили про зброю та особисту безпеку


В Борисполі правоохоронці говорили про зброю та особисту безпеку

Днями в Борисполі відбулась зустріч начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитра Ценова з місцевими правоохоронцями.


Основна тема — дискусія щодо дотримання ст.46 Закону України «Про Національну поліцію», а саме застосування вогнепальної зброї та особиста безпека працівників поліції.

Дмитро Миколайович під час зустрічі з особовим складом Бориспільського відділу ГУНП України в Київській області проінструктував правоохоронців щодо застосування ними вогнепальної зброї та обов’язкового дотримання правил безпеки. Очільник поліції наголосив на необхідності досконалого знання законодавства, особливо щодо застосування зброї, а також про обов’язкове носіння засобів індивідуального захисту.
В Борисполі правоохоронці говорили про зброю та особисту безпеку
Також обговорили питання взаємодії працівників патрульної поліції в місті Борисполі з сектором реагування патрульної поліції Бориспільського відділу поліції, щодо обміну інформацією та швидким реагуванням на правопорушення і розкриття злочинів.

Упродовж зустрічі начальник Головного управління Київської області Дмитро Ценов надав змістовні відповіді на запитання своїх підлеглих.

Бориспільська районна державна адміністрація

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031