Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Сектор Безпеки» діє


«Сектор Безпеки» діє

Через резонансне вбивство правоохоронні органи міста працювали в посиленому режимі: залучалися бійці батальйону особливого призначення «Миротворець» у бронежилетах.

ГФ «Сектор Безпеки» патрулювало Бориспіль у посиленому складі — в ніч на суботу було задіяно п’ять екіпажів.

• Паралельно з пошуками вбивці, ГФ «Сектор Безпеки» відпрацьовувало інформацію й по інших злочинах та займалося перевірками. Активістами виявлено машину Daewoo, що перебувала в розшуку. Водія (який був без прав і документів) з пасажирами затримано та передано до рук поліцейських. Але бориспільці у Фейсбук стверджують, що наступного ж дня ця компанія спокійно каталася вулицями міста.

• Після перевірки закладів ігрових автоматів підозрілих осіб передавали поліції. Коли близько 20.00 патруль заїхав на залізничний вокзал, там було вісім компаній у складі від двох до шести осіб, які розпивали спиртні напої. Кожен отримав усне зауваження. Через кілька годин жодного чоловіка з пляшкою не було, але це можна пояснити пізнім часом і тим, що туди навідалися ще кілька патрулів «Сектора Безпеки». Все вказує на типовість правопорушення у районі залізничного вокзалу — поліції варто приділяти об’єктові більше уваги.

• Тієї ж ночі один молодий бориспілець вирішив подрифтувати (коли машина проходить повороти чи крутиться на місті в керованому заносі) на перетині вулиць Головатого — Лютнева — Толстого. За словами порушника, йому забороняють це робити на стоянці «Аеромолу» охоронці ТЦ, тому вирішив займатися цим тут. До людей, які сплять у будинках навкруги, до безпеки дорожнього руху та до пошуків вбивці з ножем йому не було жодного діла. Коли приїхала поліція, то «гонщик» почав виправдовуватися — у нього потужна машина, тому занесло на повороті.

• Останнім часом у Борисполі поліція активізувала боротьбу з наркотиками. ГФ «Сектор Безпеки» долучається до спільних рейдів з поліцейськими райвідділку та патрульними. Це стосується місць виготовлення, місць вживання наркотиків. Неодноразово при обшуках знаходять боєприпаси, було вилучено і тротилову шашку.

На початку місяця у спільному відпрацюванні з поліцією «Сектор Безпеки» ліквідував наркопритон у підвалі будинку Київський Шлях, 47. Групу наркоторгівців було затримано, в них знайдено викрадені велосипеди.

Висновки. Шановні громадяни, не проходьте повз, не будьте байдужими — якщо вам щось відомо про порушників чи порушення, якщо ви бачите розпиття алкоголю, паління сміття чи стали свідками пограбування — не пошкодуйте хвилини, дзвоніть 102, тепер це можна робити анонімно, не називаючи себе.
Кожен рейд доводить, що один злочин супроводжується іншими правопорушеннями і боротьба з цим явищем має бути комплексною і спільною.

Телефон чергового ГФ «Сектор Безпеки» (093) 197-99-97 (вночі)(068) 841-12-13 (з 10:00 до 16:00)

Сергій КРУЧИНІН

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031