Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В День Святого Миколая у Борисполі засяяла головна новорічна ялинка


В День Святого Миколая у Борисполі засяяла головна новорічна ялинка

19 грудня на Європейській площі міста відбулось святкове відкриття ялинки, приурочене до Дня Святого Миколая. Початок свята був веселим та рухливим, що особливо сподобалось дітям. Вихованки творчої студії «Чабрець» Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» Міщенко Анна та Дубініна Анастасія організували та провели цікаву ігрову програму, в якій з задоволенням взяла участь дітвора.
В День Святого Миколая у Борисполі засяяла головна новорічна ялинка

Усіх, хто завітав на свято привітав особисто Святий Миколай, а від маленьких янголят лунали щирі побажання щастя та добра.
Радували своїми чарівними голосочками вихованці Зразкового вокального колективу «Веселочка» (керівники: Крастиченко Вікторія Василівна, Бурчак Жанна Іванівна) та групи «Cherry-berry» (керівник Олена Вишняк). Дітлахи тішилися на снігу, весело розважалися, розповідали вірші для Святого Миколая і отримували від нього солодкі подарунки.

Зі словами вітання та побажаннями миру виступив міський голова Анатолій Соловйович Федорчук. Під його керівництвом усі присутні із янголятами та Святим Миколаєм засвітили головну ялинку міста. Вона засяяла світлом та теплом. Частинку цього чарівного новорічного-різдвяного світла та душевного тепла було передано представниками лідерів учнівського самоврядування місцевим волонтерам для воїнів АТО у вигляді листівок, малюнків, оберегів від дітей.
Протягом усього свята діти та дорослі мали змогу сфотографуватись та погратись з трьома великими білими ведмедями (костюми були надані ТОВ «Три Ведмеді»), придбати новорічні вироби від митців нашого міста.

Виконавчий комітет Бориспільської міської ради

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031