Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільщина готується до 95-річчя утворення району


Бориспільщина готується до 95-річчя утворення району

19 лютого відбулося чергове засідання організаційного комітету з питань відзначення 95-річчя утворення Бориспільського району. Очолили захід заступник голови районної державної адміністрації Сергій Білецький та радник голови районної ради Ольга Малишевська.

До реалізації заходів з нагоди ювілею залучені структурні підрозділи РДА, апарат районної ради, виконавчі комітети сільських рад, громадські організації, засоби масової інформації.

Під час засідання оргкомітету очільники району обговорили основні напрямки взаємодії та затвердили ключові заходи програми відзначення 95-річчя району.

Начальник організаційно-інформаційного відділу та комунікацій з громадськістю апарату адміністрації Ірина Тур проінформувала про основні пункти програми.
• Провести за участі керівництва райдержадміністрації та районної ради урочистий прийом з колишніми керівниками району, сільськими головами та секретарями сільських рад.
• Приурочити до 95-річчя утворення Бориспільського району введення в дію нових об’єктів, реконструкцію, ремонт та благоустрій житлової, промислової, соціальної сфери.
• Провести культурно-мистецькі та спортивні заходи у сільських радах району у рамках відзначення 95-річчя району.
• Організувати у навчальних закладах та закладах культури району уроки, лекції, освітньо-виховні години, конференції, літературні години на тему краєзнавства
• Провести екскурсії до історико-краєзнавчого музею с.Іванків та музеїв Кучаківської, Гнідинської та Вороньківської ЗОШ.
• Провести науково-краєзнавчу конференцію та видати історичну збірку у рамках відзначення 95-річчя району.
• Підготувати інформаційні матеріали для наповнення фотоальбому, присвяченому історії розвитку Бориспільщини у рамках відзначення 95-річчя району.
• Організувати у приміщенні адмінбудинку районної ради фотовиставку, присвячену ювілею району.
• Організувати пересувну фотовиставку архівних матеріалів з історії району.
• Виготовити до 95-річчя утворення Бориспільського району сувенірну продукцію.
• Підготувати за поданням сільських рад, структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і установ пропозиції щодо відзначення жителів району та працівників підприємств, організацій, установ відзнаками Бориспільської районної державної адміністрації, Бориспільської районної ради з нагоди 95-річчя утворення Бориспільського району.
• Запровадити тематичні рубрики, присвячені 95-річчю утворення Бориспільського району, на офіційних веб-сайтах райдержадміністрації та районної ради, районному радіомовленні та в громадсько-політичній газеті Бориспільщини «Трудова слава»,

Калейдоскоп святкових заходів планується розпочати вже в березні 2018 року.

Бориспільська районна державна адміністрація Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031