Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

"Загін територіальної оборони м.Бориспіль" бореться із стихійною торгівлею


"Загін територіальної оборони м.Бориспіль" бореться із стихійною торгівлею

Черговий патруль з охорони громадського правопорядку відбувся в ніч з 30.03.18 на 31.03.18. В цілому ніч пройшла досить спокійно, але всеж таки правопорушення мали місце.

Повідомляє ГФзОГП "Загін територіальної оборони м.Бориспіль".
"Загін територіальної оборони м.Бориспіль" бореться із стихійною торгівлею

Ще в день, коли екіпаж готувався до чергування та слідував на мийку патрульного авто, отримав орієнтування на автомобіль Део Ланос, що підозрювався в тому, що водій який керує ним, знаходиця в стані алкогольного сп'яніння. Автомобіль було виявлено біля гаражного кооперативу вул. Сергія Камінського, та зупинено єкіпажем ЗТО 1 , на місце події викликали екіпаж УПП, також повідомлено оперативного чергового. На щастя інформація не підтвердилася, тай водій з розумінням поставився до цієї ситуації. Як виявилось під час спілкування з водієм Ланосу, він взагалі не вживає алкогольних напоїв за станом здоров'я більше 15 років. Погодився пройти тест, який був негативним.

"Загін територіальної оборони м.Бориспіль" бореться із стихійною торгівлею[/center]
Останнім часом багато нарікань на стихійне торгівлю в центрі міста. Та працівники УПП борюця з цим явищем. Вчора було затримано громадянку ромської національності , що порушуючи правила і норми благоустрою вела торгівлю в не дозволеному місці промисловими товарами. Громадянку доставили до УПП міста для складання адміністративних матеріалів по справі та вилучення промислових товарів, саме наші бійці загону були понятими при вилученні товару у підозрюваної.

Почалася нічна зміна з відвідування залізничного вокзалу, де було виявлено та припинено шляхом утилізації, розпиття алкогольних напоїв пасажирами, що очікували на потяг.Проведено профілактичну бесіду з правопорушниками.

Близько 20.00 отримали виклик про бійку ресторан "Олександр"вул.Соборна, по прибуттю екіпаж виявив двох чоловіків на підпитку, що вели себе не адекватно. Як з'ясувалось чеплялися до відвідувачів ресторану, ображали їх та вчиняли бійки, не задовго до цього денна зміна вже приїздила до цього ресторану щоб заспокоїти цих чоловіків, їх було затримано та доставлено до ВП міста Бориспіль. Оформивши адмін матеріали їх було відпущено з райвідділу,після чого чоловіки повернулися до ресторану щоб помститись відвідувачам! Так і продовжився конфлікт. Прибувший екіпаж УПП, склав постанови на правопорушників за статтями 173(хуліганство), та 178 (розпиття алкоголю в громадських місцях або знаходження в стані алкогольного сп'яніння в громадському місці)повторно з більш жорсткими санкциями до правопорушників, одного з них, що вів себе агресивно було доставлено до ВП для подальшого складання матеріалів.

Продовжився патруль викликом на ДТП вул. Бежівка, де водій з явними ознаками сп' яніння не впорався з керуванням авто та скоїв зіткнення з огорожею (яка не вперше потерпіла від не тверезих водіїв). Водій від проходження експертизи відмовився. Було складено відповідні матеріали, а автомобіль доправлений на штраф майданчик.

До ранку було ще довго, та було ще багато всього, але то нюанси патрульної служби.
Шановні Бориспільці! Зробимо наше місто безпечним разом! Якщо Ви стали свідком події що має ознаки злочину чи правопорушення звертайтесь на спец. лінію 102 або на наш телефон 0683080078.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031