Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Протест проти таун-хаусів на апаратній нараді Бориспільського міського голови


Протест проти таун-хаусів на апаратній нараді Бориспільського міського голови

У понеділок, 2 квітня, планову нараду у Бориспільського міського голови ледь не зірвали прихильники багатоповерхової забудови міста, які вимагали допомогти у вирішенні питання із проблемним будівництвом таун-хаусу на вул. Шевченка, 29.

«Попри те, що будівництво цього будинку майже завершено, ми вимагаємо припинити його подальше зведення і збудувати на цьому місці багатоповерхівку! Уже не перший рік ми не можемо реконструювати власні будинки через побоювання, що у будь-який час прийде забудовник і попросить нас із власних домівок,» — обурювались мешканці приватного сектору цього району проти таун-хаусів.

Виявляється, що згідно з плануванням розбудови міста на цій ділянці можливе зведення багатоквартирного будинку, в тому числі і таун-хаусу. Люди, які вимагають будувати висотку, претендують на квартири у новобудові. Прихильники таун-хаусу мали свої аргументи: «Будинок майже завершено, ми вклали у нього кошти, а тепер куди дітись?» — говорять вони.

Ігор Крикливець, новий архітектор міста, чітко пояснив протестантам, що їхнім питанням наразі займаються у столиці. «Усі зауваження прийнято, і у 10-денний термін роз’яснення будуть надані,» — сказав архітектор.
Міський голова Анатолій Федорчук наголосив, що доки зонінг Борисполя не прийнято, спірне питання таун-хаусу не вирішиться. «Як на сесії діятимуть депутати, мені не відомо, будівництво таун-хаусу наразі припинено,» — сказав мер.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031