Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Підсумки шкільних баталій за тенісним столом


Підсумки шкільних баталій за тенісним столом

Вже третій рік поспіль у Борисполі проводиться особисто-командний чемпіонат з тенісу серед збірних команд учнів закладів середньої освіти. Цьогоріч господарем змагань став Бориспільський НВК Ліцей «Дизайн-освіта» ім. Павла Чубинського. У розпорядженні юних тенісистів упродовж двох ігрових днів був новий сучасний спортивний комплекс закладу.

Помірятися силами зі своїми колегами вирішили сім шкільних команд міста. Кожна, відповідно до регламенту, складалася з 5 гравців (3 юнаків та 2 дівчат). Упевненою перемогою ліцеїстів завершились дводенні баталії любителів блискавичної гри. На другому місці розташувалась п’ятірка гравців ЗОШ № 3. Трійку призерів замкнули гравці НВК «Гімназія «Перспектива», які таким чином повторили свій минулорічний бронзовий успіх.

В особистому заліку серед юнаків другий рік поспіль перемагає учень ЗОШ № 6 Максим Лазарчук. Срібну медаль чемпіонату заслужено виборов тринадцятирічний гімназист Олександр Помазан. Бронзова нагорода у ліцеїста Владислава Коваля. У фінальній частині змагань він набрав однакову кількість очок зі своїм колегою по команді Яном Пурденком, однак за додатковими критеріям Владислав піднявся на сходинку вище за свого товариша.
У дівчат чемпіонкою міста стала представниця НВК ім. Костянтина Могилка Христина Процькова, яка у фінальній частині впевнено перемогла всіх своїх головних суперниць, у тому числі і Альону Коневу, якій днем раніше програла у підгрупі. Що стосується Альони, то у неї срібна нагорода чемпіонату. Бронзову медаль у запеклому протистоянні в останній партії ще з однією ліцеїсткою Дариною Бабич виборола учениця ЗОШ № 3 Мілана Демиденко.

Всі переможці та призери чемпіонату в урочистій обстановці отримали від організаторів чемпіонату спортивні Кубки, медалі, сувеніри та грамоти.

Організовували та проводили цей видовищний захід Бориспільський центр спорту та ФЗН спільно з управлінням освіти і науки Бориспільської міської ради. Особлива вдячність керівництву ліцею «Дизайн освіта» ім. Павла Чубинського за надання спорткомплексу для проведення змагань та головному судді чемпіонату Євгенію Юрійовичу Бикову за якісне проведення заходу.

Віталій Кубов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031