Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Котик, який відомий на весь Бориспіль


Котик, який відомий на весь Бориспіль

Сонячного травневого дня кіт Маркіз прогулювався Борисполем разом зі своїм хазяїном. «Вісті» зустріли гуляк біля приміщення виконавчого комітету міськради. Власник кота Віталій привіз сюди погуляти свого улюбленця в солом’яному кошику, що прикріплений до керма велосипеда. Дует мав оригінальний вигляд.

29-річний Віталій розповів про вподобання рудого. Хлопець каже, що його Маркіз охоче катається на велосипеді, звик до уваги бориспільців і часто гуляє у дворах багатоповерхівок з іншими котами. «На сніданок котик полюбляє рибку, радіє відвареній печінці.
Котик, який відомий на весь Бориспіль

Зараз йому подобається полювання на травневих жуків», — спостерігаючи за процесом ловлі хруща своїм улюбленцем, говорить Віталій. Розповідає, ще маленьким кошеням знайшов рудого біля свого під’їзду, відтоді вони нерозлучні. Маркізу вже 9 місяців, скоро він стане дорослим і , може, котячою зіркою Борисполя.
Котик, який відомий на весь Бориспіль

Бо, виявляється, рудого кота знає мало не весь Бориспіль, часто він з хазяїном буває у центральному парку міста, де Маркіз лазить по деревах, валяється у траві та ганяє за мухами. «Спостерігати за процесом гри котика — це задоволення, і настрій покращується», — каже господар Маркіза.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. ліда 5 травня 2018 00:17
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    пранкер Віталій Седюк....
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031