Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Всеукраїнський благодійний проект «Подаруй життя»


Всеукраїнський благодійний проект «Подаруй життя»

Нове життя – це любов! Любов – це життя! А найкрутіша подія, яка може статись з людиною: народження дитини. Інша людина не забирає чиєсь «Я», навпаки, доповнює його, відкриваючі очі на те, чого раніше не було видно. Відкиньте страхи, відкрийте серце до любові: КОХАЙТЕ та НАРОДЖУЙТЕ!

Це основні меседжі всеукраїнського соціального проекту «Подаруй життя!», який стартував 14 червня 2018 року.
Автор проекту відзначає: «Немає грошей на забезпечення дитини? Маячня! Немає сьогодні – завтра будуть, обов’язково! Адже дитина стимулює йти вперед, мотивує дії, заряджає мозок, надає віру в себе! Створюємо життя та націю щасливих людей? Адже коли люди щасливі – вони непереможні! Ми можемо зламати статистику та думки скептиків, які говорять: «Нація старіє, смертність зависока, народжуваність падає, нас вже не 52 мільйони, а ледь назбирається 42…Щоб донести ці думки до українців, ми створювали цей проект. А також, щоб допоїти українським лікарням: щоб жінки та діти мали якісне обладнання для діагностики та лікування захворювань».

«Подаруй життя!» - життєстверджуючий проект, який об’єднує мистецький, доброчинний та загальноукраїнський вектори. Він багатогранний, об’єднує батьків, лікарів, зіркових мам, блогерів, медіа-експертів та звертає увагу на щастя батьківства, що, можливо, допоможе на шляху подолання демографічної кризи.
Кожен зможе найти у проекті щось своє: можна написати історію про свою дитинку і виграти чудові призи, можна черпнути натхнення з розповідей матусь, можна виграти фотосесію для дитинки і змалечку піти у моделі, можна відвідати виставку фотографій немовлят або просто перерахувати кошти на благодійну допомогу для придбання необхідного обладнання для Бориспільского пологового будинку.

Дарувати добро, не бути байдужими та створювати комфорт у своїй країні. Хто, як не ми? Сьогодні, хтось переведе гривню для лікарні на Київщині, завтра - гривню для Полтавщини і так країною маленькими крочками до того, щоб в наших лікарнях було необхідне обладнання. Об’єднаність та відповідальність людей – потужна сила, яка має бути направлена на мирні зміни до кращого життя.

Запрошуємо у проект кожну родину - долучайтесь!

Складові проекту “Подаруй життя”:
конкурс історій про батьківство «Моменти щастя» з 14 липня до 16 серпня 2018 р. Збираємо історії батьківства та розігруємо набори косметики, фотосесії, квиток на фотовиставку та лекторій відомих експертів.
виставка професійних фотографій малюків «Подаруй життя» та лекторій для батьків у Галереї It’s not the Louvre 22 вересня о 11.00.

благодійний збір коштів на придбання пульсоксиметру, який дозволяє почути серцебиття та визначити наявність гіпоксії крові у немовлят, та коагулятору з гінекологічними насадками для зупинки кровотечі у породіль. Ці прилади будуть допомагати Бориспільському Пологовому будинку рятувати життя дітей та їх матусь. Кожна гривня може допомогти лікарні, в якій щороку народжується не менше 3000 родин!

Дізнавайтесь більше та приєднуйтесь до проекту на сайті https://biokon.tvoymalysh.com.ua
Або на сторінці Фейсбук: https://www.facebook.com/BIOKONCOSMETIC/posts/2017847864956546


Ми відкриваємо серце до любові та щастя: Допомагайте, Кохайте, Даруйте життя!

Для довідки: проект «Подаруй життя!» став логічним продовженням соціальної програми «Біокон для здоров’я жінки та дитини», яку Медичне «НВО «БІОКОН» (український виробник косметики – підприємство-переселенець з Донетчини) впроваджує з 2013 року, не зупиняючись навіть у роки війни. За 5 років проведення проекту було надано допомогу у вигляді медичного обладнання, медикаментів та інструментарію 76 українським лікарням. І наразі проект триває.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031