Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі обговорювали стратегію розвитку міста


У Борисполі обговорювали стратегію розвитку міста

08 вересня у приміщенні виконавчого комітету відбувся І навчальний модуль для громади міста в рамках кампанії створення Стратегії розвитку Борисполя. Тема першого модуля стосувалася можливостей формування місцевого бюджету та бюджетного процесу на місцевому рівні.

Експерт Ольга Омельчук ознайомила присутніх з особливостями формування та складовими місцевого бюджету, змінами в цьому процесі до та після реформи децентралізації тощо.
У Борисполі обговорювали стратегію розвитку міста

Серед присутніх на навчанні були представники виконавчого комітету, установ та закладів міста, депутати міської ради, громадські активісти.
У Борисполі обговорювали стратегію розвитку міста

Навчання для жителів громади у рамках створення стратегії міста плануються проводитися і надалі. Стратегія має відображати реальні очікування людей, а не бути баченням лише влади та експертів. Саме тому пропонуємо активніше долучатися всім небайдужим мешканцям міста до навчальних модулів та складати власне бачення розвитку Борисполя.

Виконавчий комітет Бориспільської міської ради

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031