Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Переїзд на фінішній прямій


Переїзд на фінішній прямій

Ремонт переїзду у районі 35 км на вулиці Київський Шлях у Борисполі затягнувся і породив конфлікти, однак зараз є усі підстави сподіватися, що ситуація вирівнялася і роботи сплановано.

Депутати віддали землю під коліями. У порядку денному 46 сесії Бориспільської міської ради, було питання «Про надання дозволу приватному акціонерному товариству «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту» на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування площею у межах 0,8172 га та площею у межах 2,4100 га для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту (під існуючими залізничними коліями) у м. Бориспіль». Заради нього зробили перерву для обговорення. У результаті, рішення доповнене трьома пунктами: при розробці проекту врахувати існуючі будівлі, зобов’язати погодити питання з Міністерством оборони (а саме, ВЧ 2215), іншими власниками землі, та виключити із цих земельних ділянок вулицю Київський Шлях і переїзд на вул. Запорізька-Карла Маркса. Рішення прийнято з домовленістю, що будуть враховані усі проблемні моменти.
Переїзд на фінішній прямій

Деталі питання. Суть питання прокоментував «Вістям» перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук. Він повідомив, що у рішенні йдеться про всі промислові під’їзні шляхи, БКБМ, до БМУ-53, нафтобази Лукойл… «Це всі ті залізничні гілки, які служать для підвезення вагонів і цистерн до підприємств і є промисловими під’їзними шляхами. Усі вони належать ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту», яке на 100% знаходиться у державній власності. Підприємство неодноразово зверталося до міських депутатів, щоб оформити землю під своїми коліями (це сама залізниця і захисні смуги — по 2,5 метри з кожного боку від крайньої рейки), — пояснює Корнійчук. — Депутати кілька років тому відмовили підприємству у оформленні землі, але воно подало позов до господарчого суду і виграло. Депутати мусили проголосувати. До цих під’їзних шляхів належить і гілка із переїздом у районі 35 км Київського Шляху».

Ірина КОСТЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031