Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Як уникнути проблем зі спеціальними пасажирськими перевезеннями


Зараз Бориспіль за прикладом Києва вводить спеціальні пасажирські перевезення для працівників медичних установ, поліції, фармацевтів та працівників продуктових магазинів. Але в Києві запуск спецтранспорту викликав чимало проблем. «Вістям» про це розповів бориспілець, член громадського формування «Муніципальна варта» Владислав Бігун.

 «Усе було зроблено швидко та хаотично. Через це в багатьох ще немає карток, які дають право на проїзд. Просимо надати хоч якісь документи, перепустки, посвідчення. Але вони також є не у всіх», — розповідає Владислав Бігун.

Ще проблема — багато маршрутів змінилися, є плутанина із зупинками. Чимало пасажирів без карток, тому люди агресивно реагують на поліцію та Муніципальну варту.

«Неадекватно реагують люди похилого віку. Коли їм кажеш, що спецтранспорт лише для певних категорій населення, а не для усіх, такі прокльони чуєш...», — каже Бігун.

Аби в Борисполі не виникло таких проблем, необхідно донести до людей маршрути курсування автобусів і категорії населення, які мають право ним користуватися. Комунікація влади з громадою повинна бути на дуже високому рівні.

Як уникнути проблем зі спеціальними пасажирськими перевезеннямиЯк уникнути проблем зі спеціальними пасажирськими перевезеннямиЯк уникнути проблем зі спеціальними пасажирськими перевезеннями

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031