Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Рішення щодо роботи бориспільських ринків прийматиме комісія ТЕБ та НС


Про це повідомив «Вістям» голова Бориспільської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Микола Корнійчук.

За його словами, нарада, яка відбулася 1 квітня у Бориспільського міського голови Анатолія Федорчука за участі власників ринків «Новий», «Зоряний», «Луговий», мала робочий характер для опрацювання вимог до їхньої можливої роботи, але жодних дозволів на відкриття міських базарів не давала. 

Питання поновлення роботи ринків Борисполя в умовах суворого карантину, посиленого Кабміном 1 квітня, наразі не вирішене.  

«Сьогодні, 2 квітня, відбудеться засідання комісії ТЕБ та НС, де обговорюватиметься, відкривати чи не відкривати міські ринки», — заявив Корнійчук.

Нагадаємо, нарада 1 квітня у Бориспільському міськвиконкомі відбулася через Постанову МОЗ № 5 від 30 березня, якою продуктовим ринкам дозволено працювати у період карантину. 

Однак стало відомо, що до Постанови МОЗ щодо поновлення роботи ринків не дослухалися у столиці та низці інших міст і містечок України, місцеві влади яких вирішили не ризикувати здоров’ям свої мешканців, щоб не допустити розповсюдження інфекції серед населення; тему роботи ринків відклали до покращення епідеміологічної ситуації в Україні (до речі, спалах захворюваності на коронавірус епідеміологи прогнозують на другу половину квітня).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031