Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

6 медалей вищого ґатунку зібрали юні бориспільсьці на чемпіонаті Київської області з боксу


6 медалей вищого ґатунку зібрали юні бориспільсьці на чемпіонаті Київської області з боксу
Урожай з 6 медалей вищого ґатунку зібрали юні бориспільські любителі шкіряної рукавички на чемпіонаті Київської області з боксу серед юнаків 2003-2004 років народження.

Чемпіонами Київщини стали трійка підопічних тренера з боксу Степаненка Миколи Івановича у складі Якуша Івана ( вагова категорія 35, 5 кг); Погребного Ростислава (вагова категорія 52 кг.) та Марченка Олександра (вагова категорія 56 кг.), а також атлети тренерів з боксу Бориспільської ДЮСШ Шкорупа Михайла Івановича - Коваль Іван ( ваг. кат. 44,5 кг); Кінаша Сергія Степановича – Жердев Михайло ( ваг. кат. 44,5 кг.) та Щибрика Олександра Васильовича - Лавецький Костянтин ( ваг. кат. 54 кг.).
6 медалей вищого ґатунку зібрали юні бориспільсьці на чемпіонаті Київської області з боксу
Крім того місто має ще п’ять срібних призерів цього чемпіонату. Безумовно, слід назвати і прізвища цих перспективних юних боксерів. Це Дунь Олександр ( ваг. категорія 37 кг); Лужанський Роман (56 кг); Парасіч Кирило ( 62 кг); Косинський Назар (65 кг.) та Волянський Артем (+ 76 кг.). А розігрувались комплекти нагород у 21 ваговий категорії. Слід зауважити, що саме з цієї вікової категорії юнаків і розпочинаються всі офіційні змагання як на рівні України так і всіх регіонів нашої держави.

А змагання самих юних боксерів Київської області приймало наше славне місто Бориспіль. Проявити свою майстерність з цього мужнього та видовищного виду спорту у Бориспільську ДЮСШ прибуло любителів шкіряної рукавички з 18 регіонів Київщини. Тренерський «десант» наших гостей складав більш 25 фахівців з цього олімпійського та популярного у всьому світі виду спорту.
6 медалей вищого ґатунку зібрали юні бориспільсьці на чемпіонаті Київської області з боксу
Для урочистого відкриття чемпіонату, яке відбулось у першій день двобоїв, 10 лютого, командуючий парадом, майстер спорту України з боксу Дмитрієнко Олександр вивів всіх 115 учасників майбутніх двобоїв, які впродовж 3-х змагальних днів демонстрували свою боксерську майстерність. На урочисте відкриття обласного спортивного заходу завітали почесні гості: Бориспільський міський голова Федорчук Анатолій Соловйович, заступник Бориспільського міського голови Пасенко Людмила Василівна, начальник управління культури, молоді та спорту Бориспільської міської ради Погребна Наталія Валентинівна, заступник начальника управління освіти і науки Бориспільської міської ради Письменний Володимир Петрович, голова Київської обласної федерації боксу, олімпійський призер з цього виду спорту Калашніков Костянтин, голова федерації боксу м. Бориспіль, один з головних організаторів цього чемпіонату Стариченко Микола Павлович, депутат Бориспільської Міської ради, голова постійної депутатської комісії, майстер спорту СРСР з боксу Степаненко Микола Іванович, також депутат Бориспільської міської ради, майстер спорту СРСР з боксу, один з організаторів чемпіонату Шкоруп Михайло Іванович, директор Бориспільської ДЮСШ Гомболевський Євген Сергійович, голова громадської організації «Територія підтримки м. Бориспіль» Нікітюк Сергій Анатолійович, інші офіційні особи, відомі боксери нашого міста, ветерани боксу, представники преси, місцевого телебачення, вболівальники.

Хвилиною мовчання учасники чемпіонату та всі присутні у залі вшанували пам'ять загиблих Героїв України, що віддали своє життя за звільнення від сепаратистів та російських найманців окупованих територій у Донецької та Луганської областях.

Наприкінці слід відзначити, що безпосередньо всі учасники чемпіонату та гості відзначили високій рівень його організації та проведення.

6 медалей вищого ґатунку зібрали юні бориспільсьці на чемпіонаті Київської області з боксу
На фото: чемпіони Київської області з боксу серед юнаків 2003-2004 рр. н. з м. Бориспіль Якуш Іван (крайній ліворуч), Погребний Ростислав (у формі синього кольору) та Марченко Олександр (крайній праворуч) разом зі своїми тренерами Степаненком Миколою Івановичем (другий ліворуч) та Заслуженим тренером України, старшим тренером Київської області з боксу з юнаків 2003 -2004 рр. н., тренером Броварського вищого училища фізичної культури та спорту Катаєвим Сергієм Юрійовичем після отримання нагород чемпіонату.

Бориспільський міський центр спорту
В.І. Кубов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031