Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Броварах відбувся чемпіонат Київської області з легкої атлетики


У Броварах відбувся чемпіонат Київської області з легкої атлетики
Київський регіональний центр «Інваспорт» відкрив сезон обласних заходів чемпіонатом Київської області і ІІ етапом Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики, присвяченого пам‘яті Василя Ліщинського

2 лютого 2017 року у м. Бровари в легкоатлетичному манежі відбувся чемпіонат Київської області та II етап Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики, присвячений пам’яті В. Ліщинського.
У Броварах відбувся чемпіонат Київської області з легкої атлетики
Серед почесних гостей були присутні заступник начальника Київського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Роман Полозук, начальник відділу молоді та спорту м. Бровари Дмитро Рожков, ЗМСУ з легкої атлетики, срібна призерка літніх Паралімпійських ігор 2016 р. у Бразилії Єзловецька Наталія, донька Василя Ліщинського Євгенія Ліщинська та інші.
У Броварах відбувся чемпіонат Київської області з легкої атлетики
Головний суддя змагань, Заслужений тренер України з легкої атлетики, Заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Олександр Багач урочисто вивів учасників змагань на парад відкриття змагань.

На церемонії відкриття змагань виступили начальник регіонального центру, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Марія Віниченко і заступник начальника Київського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Роман Полозук.

Марія Віниченко проінформувала учасників змагань з підсумками виступів спортсменів регіонального центру на Паралімпійських ігор в Бразилії, підкреслила значимість та мету проведення обласних змагань, а також відрекомендувала срібну паралімпійську призерку Єзловецьку Наталію та інших почесних гостей. Роман Полозук привітав спортсменів, тренерів зі спортивним святом, побажав усім присутнім міцного здоров’я, віри у себе та перемоги сильнішим.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять Василя Ліщинського, ЗМСУ з легкої атлетики, учасника п’яти літніх Паралімпійських ігор, першого в історії України спортсмена-паралімпійця, який виборов першу золоту медаль на перших для України Паралімпійських іграх в Атланті. Згодом після підняття прапору під звуки Державного гімну України розпочалися змагання на бігових доріжках (керівник бригади суддів – ЗТУ, тренер збірної України Стельмах С. С.), в секторі для стрибків в довжину (керівник бригади суддів – директор ДЮСШІ Каурайнен О.І.) і в секторі для штовхання ядра (керівник бригади суддів – Багач О.М.).

У змаганнях взяли участь 81 спортсмен-інвалід з 4-х нозологій. Втішає те, що основна маса – це діти та молодь. Переможці серед дітей 2002-2006 р.н. візьмуть участь у фіналі Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики 10-13.05.2017 р. у м. Миколаїв. Спортсмени 2001 р.н. і старші – у чемпіонатах та Кубках України з легкої атлетики.


Київська обласна державна адміністрація

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031