Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Відкритий Кубок Бориспільщини з волейболу


28 лютого у спортивному ігровому залі Бориспільської ДЮСШ вже традиційно шостий рік поспіль проводився відкритий Кубок Бориспільщини з волейболу на честь почесного громадянина Бориспільського району, а у недалекому минулому голови Бориспільського районного комітету з фізичної культури і спорту Білима Григорія Тимофійовича.
Цьогоріч змагання організовував та проводив Бориспільський міський центр спорту та фізичного здоров’я населення.
Своїм святковим настроєм, товариською атмосферою та захоплюючими волейбольними баталіями турнір запам’ятається надовго. Помірятися спортивною майстерністю вийшло шість чоловічих волейбольних команд. Ігри проходили у двох підгрупах за коловою системою. Переможці підгруп у очному двобої розіграли головний трофей змагань — Кубок та комплект золотих медалей. У головному матчі цього дня зустрілись волейболісти з Воронькова та Сеньківки. В протистоянні перемогу одержали гравці с. Сеньківка. Команда с. Ревне стала срібним призером змагань, бронза — у команди с. Вороньків. У змаганнях також брали участь команди сіл Гора, Іванків та Глибоке.

Переможцям змагань вручив спортивні трофеї (кубок, медалі, грамоти та спортивні статуетки) сам Григорій Білим.

Після першого туру ігор відбулось вітання «головного винуватця» змагань, Григорія Білима, з його Днем народження. Ювіляра привітали директор Бориспільського міського центру спорту та ФЗН Микола Костянець, директор Бориспільської ДЮСШ Михайло Шкоруп, команди-учасниці, колеги, активісти.
Організатори змагань та вся спортивна громада Бориспільської ОТГ бажає Григорію Тимофійовичу міцного здоров’я, щастя, довгих років життя, а також і надалі бути у спортивному строю працівників мережі фізичної культури і спорту.
Віталій Кубов, заступник директора Бориспільського центру спорту та ФЗН

Досьє. У свій час Григорій Тимофійович Білим був завзятим волейболістом і зробив багато для розвитку цього виду спорту на Бориспільщині та загалом у області. Кілька днів тому йому виповнилося 79 років, але, незважаючи на поважний вік, він продовжує трудовий спортивний шлях, який став сенсом всього його життя.
Безумовно, він людина покоління, представники якого були фанатами своєї справи, спортивними бійцями. Почесний громадянин Бориспільського району, Григорій Тимофійович тридцять років (з 1972 по 2002 рік) очолював комітет фізичної культури Бориспільського району.
10 років пропрацював він директором районної спортивної школи. У 1993 році під його керівництвом розпочала свою діяльність районна ДЮСШ, де були представлені волейбол, футбол, легка атлетика, важка атлетика та бокс.
Чемпіон Київської області зі змагань з метання списом, Майстер спорту з військового триборства, багаторазовий чемпіон України серед ветеранів з важкої атлетики Всеукраїнських ігор серед ветеранів спорту. Вперше за титул чемпіона України серед штангістів змагався у 68 років.
У 2010-2012 рр. на чемпіонатах України з важкої атлетики серед ветеранів ставав срібним призером, а у 2013 р. здобув золоту медаль та став чемпіоном України.
Нині працює тренером з волейболу в Іванківській ЗОШ. Його вихованці ставали призерами першості Київської області серед шкільних команд.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031