Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспілець Олександр Боєв потрапив до Книги рекордів України


Бориспілець Олександр Боєв потрапив до Книги рекордів України

У березні минулого року «Вісті» писали про талановитого бориспільця Олександра Боєва, який поставив перед собою амбітне завдання — протягом року записати та викласти на Ютуб каналі 220 авторських пісень. Нещодавно Олександр знову завітав до редакції, щоб повідомити: поставлена ціль досягнута. Приємним бонусом стало визнання організаторів української Книги рекордів. Наш земляк став її рекордсменом у номінації «Найбільша кількість пісень, викладених на Ютуб каналі за рік».
Креативний проект «Challenge 220 in 2020» завершено. Він став важливою сходинкою у творчій кар’єрі Олександра Боєва. «Коли мене запитують, що дав мені цей досвід та чи варто було весь рік працювати в такому шаленому режимі, я відповідаю, що довів собі та всім, що поставленої мети можна досягти, якою б незвичною та важкою вона не була. Всі записані мною пісні створювалися протягом 30 років. Якби не проект, більшість з них могла б так і залишитися лише в особистому архіві», — говорить чоловік. А рік дійсно пройшов у шаленому темпі, адже роботу над проектом Олександр суміщав із постійною діяльністю: вже багато років він завідує фармацевтичними складами у Києві, тому вдень працював на основному місці роботи, а ввечері та на вихідних займався проектом.
Музикант розповідає, що, крім щоденних репетицій та запису пісень, його команда одночасно знімала документальний фільм про челендж «220 in 2020», режисером якого є Володимир Сизько. До фільму, який вийде незабаром на Ютуб каналі BOEV.TOP (реліз анонсується у соцмережах), увійшли подробиці процесу підготовки та зйомок, а також фрагменти деяких з пісень, виконані в різних незвичних локаціях (навіть на даху багатоповерхівки). Такі цікавинки стануть подарунком для фанатів Олександра Боєва та його творчого колективу «77CHASOFF». До речі, колектив цього року випускає свій другий альбом «стояти», саунд-продюсером якого став Геннадій Пугачов, що співпрацював із гуртами «Друга ріка» (Валерій Харчишин) та «5nizza», виконавицями Іриною Білик та Лолітою Мілявською.
Зараз команда готує творчий звітний тур Борисполем та Києвом. В його рамках Олександр виступить у міському будинку культури з презентацією підсумків проекту та випущеної у квітні книги власних віршів, що стали піснями челенджу. Бажаючі зможуть придбати на пам’ять збірку з автографом автора.
«Ставте перед собою цілі і працюйте над їх втіленням у життя. Для самовдосконалення немає меж і перешкод», — підсумовує Боєв.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031