Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Де у Борисполі вулиця Чорновола?


Де у Борисполі вулиця Чорновола?

Сьогодні ніхто не зможе показати, де в Борисполі знаходиться вулиця В’ячеслава Чорновола, хоча юридично вона існує: з’єднує між собою вулиці Глибоцьку та Покровську, що веде від Київського Шляху (поворот навпроти недільного ринку) на Рогозів. На Покровську вулиця Чорновола виходить аж за цвинтарем, а на Глибоцьку — практично на виїзді з міста.
Донедавна вулиця Чорновола проходила на межі Борисполя та земель Глибоцької сільської ради. Це створювало труднощі для її ідентифікації. На електронній карті Борисполя вулицю позначено, але без назви. Назви немає на жодній карті. Приватних будівель на вулиці Чорновола не спостерігається, стоїть тільки кілька нежитлових будівель. З боку Глибокого — взагалі поле. Сьогодні це вже землі єдиної територіальної громади, тому не потрібно додаткових узгоджень для ідентифікації вулиці на місцевості.
За поданням Бориспільської міської організації Політичної партії Народний Рух України на засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради було прийнято рішення надати дозвіл КП «ВУКГ» на встановлення інформаційно-вказівних знаків. Зокрема, буде встановлено вказівник із назвою вулиці В’ячеслава Чорновола на її перехресті з Глибоцькою.
В управлінні містобудування та архітектури Бориспільської міської ради «Вістям» повідомили, що вулиця В’ячеслава Чорновола поки знаходиться на краю міста, але це магістральна траса, тому вона має перспективи для розвитку.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031