Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Хочете захищати природу? Станьте громадським інспектором


Державна екологічна інспекція продовжує працювати над розширенням мережі громадських інспекторів із захисту довкілля. Наразі по всій Україні діє близько 500 таких інспекторів. Це як потужні та авторитетні екоактивісти та фахівці-екологи, так і небайдужі громадяни. 

Щоб стати громадським інспектором, людина повинна мати досвід активної природоохоронної діяльності, але передусім — мотивацію та бажання вкладати час та зусилля у захист довкілля. 

«Спершу необхідно подати заяву та рекомендацію від громадської організації до підрозділу ДЕІ. Потім пройти співбесіду та отримати посвідчення громадського інспектора. Після цього людина повинна пройти навчання, щоб детальніше вивчити природоохоронне законодавство, свої права та обов’язки на посаді», — пояснює процедуру Андрій Мальований, голова Державної екологічної інспекції. 

До повноважень громадського інспектора входить участь у перевірках спільно з працівниками ДЕІ, допомога у складенні адмінпротоколів та розрахунку збитків.

Джерело: Державна екологічна інспекція

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031