Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Міські бювети не дають спокою зловмисникам


Про черговий акт вандалізму щодо бювету на вул. Київський Шлях, біля казначейства, повідомив на плановій нараді у міського голови Олександр Гануш, керівник КП «Бориспільводоканал». За його словами, бювет уже вчергове було вирвано разом із кріпленнями. За два дні працівники водоканалу відновили його роботу, та скільки він простоїть до нової «атаки» бориспільців, невідомо. 

Крім того, Олександр Гануш повідомив про хибний виклик щодо іншого бювету, що знаходиться біля будинків на вулиці Лютневій, 16 та 18. Так, невідомий, зателефонувавши до КП, повідомив, що бювет знаходиться в антисанітарному стані через голубів. Бригада, що приїхала на виклик, жодних ознак пошкодження чи забруднення не виявила. «Працівники водоканалу опитали мешканців прилеглих будинків, чи бажають вони, щоб птахів постріляли чи отруїли. У відповідь ті обурювались та зазначали, що голуби не створюють жодних незручностей. Голуби — теж живі істоти і хочуть пити. Природно, що вони прилітають до бюветів та інших джерел води в спеку. Особисто у мене не підніметься рука їх убити», — зазначив керівник Бориспільводоканалу. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031