Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Призначено нового заступника міського голови


13 липня на засіданні міської ради було обрано нового заступника Бориспільського міського голови. Кандидатуру Євгенія Грони на посаду заступника запропонував очільник міста Володимир Борисенко.
За словами міського голови, посада заступника була вакантна півроку. На останній сесії колегіально, абсолютною більшістю депутатів було прийнято рішення на посаду заступника Бориспільського міського голови призначити Євгенія Грону.
«Він уже був депутатом минулого скликання, він місцевий, дуже гарно орієнтується у проблемах міста. Також Євгеній Грона балотувався на посаду Бориспільського міського голови і його підтримала значна кількість населення, тому я запропонував йому посісти посаду заступника міського голови. Завдячуючи депутатам, це стало можливим», — зазначив Володимир Борисенко.
На пленарному засіданні Бориспільської міської ради за кандидатуру нового зама проголосувала більшість депутатів. Відтак Євгеній Грона став заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів.
«Ставлю собі за мету зробити Бориспіль одним із найкращих у Київській області. Рішення прийняти пропозицію та стати заступником далося важко. Проте, маючи 6-річний депутатський досвід та знаючи про проблемні питання мешканців громади, мені буде легше працювати та бути корисним на цій посаді», — поділився з «Вістями» планами новообраний заступник.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031