Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Працюємо з поглядом у майбутнє


Будівельник — одна з найстаріших професій, яка ніколи не зникне, адже бути будівельником значить створювати майбутнє для людей. Кожен будинок, школу, завод чи магазин збудували будівельники, і саме тому люди, які присвятили себе цій професії, заслуговують на повагу.

Працюємо з поглядом у майбутнє

«День будівельника — свято істинних трудівників та відчайдушних патріотів своєї держави. Наша спільна праця є запорукою розвитку країни», — зазначає голова правління ПрАТ «БКБМ» Ігор Шалімов.
ПрАТ «Бориспільський комбінат будівельних матеріалів» та ПрАТ «Агробудмеханізація» — два потужних будівельних підприємства Борисполя. Відомі вони і далеко за його межами, адже будують не лише житло, як більшість будівельних компаній, а й об’єкти промисловості та соціальної сфери.

Працюємо по всій країні

«З останніх об’єктів можна виділити будівництво підприємства із продажу та технічного обслуговування автомобілів у Львівській області. Залізобетонний каркас для нього було повністю виготовлено на нашому підприємстві. Ще один каркас з 200 залізобетонних елементів ми виготовили цього літа для будівництва виробничої бази в м. Вишневе», — згадує Ігор Шалімов.
І цей список досить довгий. Загалом підприємство має повний цикл виробництва залізобетонних елементів для будівництва каркасних споруд (колони, балки напружені, прогони, плити перекриття 220, плити перекриття 320 тощо).
«Необхідно йти в ногу з часом. Дивитись на потреби будівельного ринку і пропонувати саме ті матеріали, які зараз потрібні. Головне — вони мають бути сучасними та відповідати усім вимогам безпеки, тому модернізація нашого підприємства — це майже безперервний процес. До речі, робимо ми це без залучення кредитів, тільки плідною стабільною працею нашого трудового колективу», — розповідає Ігор Шалімов.
«Працюємо ми й з іноземними інвесторами. Так, від початку 2000-х ПрАТ «Агробудмеханізація» будує в Україні четвертий німецький завод. Окрім Переяславського, це два заводи кабельно-провідникової продукції у Коломиї та Бродах. І четвертий завод, нарешті, на Бориспільщіні», — зауважує голова правління ПрАТ «Агробудмеханізація» Володимир Шалімов.

Працюємо з поглядом у майбутнє

Інвестиції в місто

Минулого року ПрАТ «Агробудмеханізація» розпочало будівництво заводу з виробництва мехатронних виробів (автомобільна електроніка) на 900 робочих місць німецької компанії Kostal на землях Дударківської сільської ради Бориспільського району. Це четвертий німецький завод, який підприємство будує в Україні і перший на Бориспільщині.
«Будівництво заводу такого рівня є важливим і перспективним. Це залучення іноземних інвестицій, створення робочих місць, податки в бюджет. Переговори щодо будівництва розпочалися кілька років тому. Нам разом із представниками міської та районної влади довелось докласти чимало зусиль, аби втілити цей проект у життя», — зазначає Володимир Шалімов.
Будівництво такого потужного об’єкту — подія, яка вийшла за межі Бориспільщини. На урочисте закладання першого каменю навіть приїхав спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. Він підкреслив, що такі інвестиції помітні навіть у масштабі країни та привітав місцеву владу із вдалою співпрацею з іноземним інвестором.

Працюємо з поглядом у майбутнє

Соціальній сфері — особлива увага

Бориспільський академічний ліцей — навчальний заклад, знайомий кожному мешканцю міста, який став своєрідною візитівкою компанії ПрАТ «Агробудмеханізація» на Бориспільщині. Це перша школа, яка була збудована в Борисполі з часів незалежності України.
«Ми будували цю школу якісно, з душею. Дай Боже, щоб реформа децентралізації продовжувалася, щоб наші міста наповнювалися гарними спорудами. Я дякую Президенту за можливість отримати кошти з бюджету, дякую губернатору за допомогу у вирішенні газових питань під час будівництва, дякую усім будівельникам», — зазначив на відкритті закладу Володимир Шалімов.
Також силами ПрАТ «Агробудмеханізація» в Борисполі побудовані дитячий садочок «Віночок» та сучасна медична амбулаторія у мікрорайоні Розвилка.
«Відчуваю гордість, що 80% матеріалів, використаних при будівництві, вироблені в Україні, а 40% — у Борисполі. Вікна, двері виготовляли на Бориспільському комбінаті будівельних матеріалів, бетон, всі збірні конструкції — також продукція цього підприємства», — зазначив під час відкриття Володимир Шалімов.
«Знаєте, будувати житло — це звісно добре. Але без супутньої соціальної інфраструктури жити в нових будинках буде не зовсім зручно. Адже відразу постануть питання — а де дитячий садочок? А чому школа так далеко? А чому немає лікарні? А де тут працювати? І так далі. Звісно, ми також будуємо житло, але пріоритет для нас — будівництво саме об’єктів соціальної сфери та виробничих комплексів», — зазначає Ігор Шалімов.

Кадри вирішують усе

Головне багатство на підприємствах — кваліфіковані кадри. Тут пліч-о-пліч працюють люди з усієї України, від Івано-Франківська до Луганська. Але втримати висококваліфіковані кадри важко, тим більше, після того, як Україна отримала безвізовий режим із ЄС.
«Чому ми почали будувати житло? Аби мати змогу давати квартири нашим працівникам. Не секрет, що зараз знайти гарного фахівця в будівельній галузі складно, дуже багато виїхали працювати за кордон. Тому ми таким чином стимулюємо людей працювати у нас. Адже фахівець, який пропрацює на наших підприємствах 10 років, має змогу отримати від підприємства власну квартиру», — зазначає Володимир Шалімов.

Працюємо з поглядом у майбутнє

Працюємо в багатьох громадах району

Зараз ПрАТ «БКБМ» веде будівництво кількох об’єктів на території Бориспільського району. Це велика школа на 600 учнів у селі Гора та дитячий садочок у селі Велика Олександрівка на 220 дітей, при будівництві яких враховано всі новітні тенденції в галузі освіти.
Зведена та готується до відкриття сучасна медична амбулаторія загальної практики сімейної медицини в селі Щасливе. Усі будівельні роботи й благоустрій території медзакаду повністю завершено. Передбачені площі для стаціонарного відділення, лабораторії, кабінети для вузькопрофільних фахівців. Розрахований він на 200 відвідувань у зміну.

Будуємо успішну країну разом

«Ще коли я був молодий, один досвідчений будівельник мені сказав, що будівельник — це героїчна професія. Ми всі поважаємо вчителів, адже вони нас вчать, вони дають нам дорогу в майбутнє. Ми поважаємо лікарів, адже вони нас лікують, рятують наші життя. Але будівельник — не менш важлива професія. Адже вчителям треба школа, медичним працівникам — лікарня, а усім їм треба десь жити. Усе, що збудовано навколо нас, збудовано будівельниками.
Саме тому ми, будівельники, пишаємось своєю професією, своїм покликанням та тими об’єктами, які ми збудували. Адже кожен об’єкт — це шматочок душі будівельників, які його зводили.
У це свято я бажаю усім будівельникам здоров’я — як особистого, так і для їхніх родин. Аби все в них було добре. Ну і звісно — гарних об’єктів в майбутньому. Зі святом вас!»
Володимир Шалімов

 

«Будівельник — професія справжніх чоловіків та жінок, які не бояться мозолів та забруднених рук, можуть працювати в спеку і лютий мороз, істинних трудівників та відчайдушних патріотів своєї держави.
Ваша праця — запорука комфорту та затишку українського народу. Саме завдяки вам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими й ошатнішими рідні вулиці і площі.
Бажаю вам іти лише вперед, з прагненням змінювати на краще цей світ. А всі, хто вас оточує, нехай допомагають і словом, і ділом. Цікавих об’єктів, гідних винагород і креативних ідей!»
Ігор Шалімов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031