Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Безвісти зниклий під Сошниковом: 5 місяців пошуків


Безвісти зниклий під Сошниковом: 5 місяців пошуків

Безвісти зниклий під Сошниковом: 5 місяців пошуків

Олександр Сова, мешканець села Сошників Бориспільського району, зник у лісі біля села 8 квітня цього року. Про нього нічого не відомо до сьогодні.
Олександра шукали і родичі, і активісти, і поліція з собаками. Молодий чоловік (23 роки) відпочивав із товаришами у лісовій альтанці. З посиланням на очевидців засоби масової інформації повідомляли, що він близько 23:30 пішов у напрямку дому, але до хати так і не дійшов. Долучалася до пошуків, які активісти вели через кілька днів після зникнення, і журналіст «Вістей». Це була чергова безрезультатна спроба. Того ж дня після того, як згорнули пошуки активісти, прибули поліцейські з пошуковими собаками. Але всі зусилля марні і до сьогодні.
Активістам повідомили, що молоді люди, які відпочивали разом із Олександром, проходили перевірку на поліграфі, так званому «детекторі брехні». Результати дослідження не розголошувалися. Сім’ю Олександра не дуже інформують про хід слідства, посилаючись на його таємницю.
Родина безвісти зниклого разом зі своїм адвокатом вирішили публічно звернутися до начальника Бориспільського відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області Тараса Кравчука зі своїм болем.
Від імені батьків Олександра — Олени і Олександра — їхній погляд на ситуацію озвучив адвокат Євген Кухаревський. На плановій нараді у міського голови 30 серпня він звинуватив поліцію у бездіяльності. Мати Олена не намагалася приборкати емоцій, озвучуючи все, що наболіло на душі: «Візьміться і щось робіть, бо вже приходить край! Звертаюся не до тих, хто прибрав моє дитя, а до вас, бо ви за нас не хочете вступатися, нас захищати. Нам нема до кого йти. Де шукати допомоги?».

Безвісти зниклий під Сошниковом: 5 місяців пошуків

У відповідь на звинувачення та емоційний виступ жінки Тарас Кравчук наголосив: «Ми проводили пошукові заходи і з активістами, і самостійно — на жаль, вони не дали результату. Станом на даний момент місцезнаходження зниклої особи не встановлено. Ви разом із родиною були у мене, знаєте перелік слідчих дій, ту роботу, яка зараз проводиться. Ми домовилися співпрацювати».
Бориспільський міський голова Володимир Борисенко підсумував, що хоч Сошників і не належить до Бориспільської громади, він вивчить ситуацію і, якщо матиме можливість допомогти родині у пошуках сина, обов’язково допоможе.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031