Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Пасажирські перевезення по-новому


Незабаром може змінитися принцип обрання виконавця пасажирських перевезень. Про це «Вістям» повідомив Віталій Горкун, заступник Бориспільського міського голови. Він повідомив, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект, згідно з яким необхідно буде оголошувати тендер на надання послуг із перевезення пасажирів. Якщо зараз виконавець того чи іншого маршруту визначається на конкурсі, то відповідно до нового законопроекту маршрут певної протяжності на визначений період виставлятимуть на торги. Крім того, зміниться принцип оплати за послуги. Спочатку Бориспільська міська рада оплачуватиме кошти перевізнику, а потім отримуватиме плату за проїзд із пасажирів. Ці гроші накопичуватимуться для того, щоб можна було оголосити наступні торги. Фактично міський бюджет наперед оплачуватиме перевізнику надання послуги на маршруті, а потім отримуватиме кошти від пасажирів. Такий принцип діє в усій Європі.

Коли закон буде прийнятий, потрібно бути готовими до організації пасажирських перевезень по-новому, зокрема, із використанням електронного квитка. На думку Віталія Горкуна, запровадження електронного квитка дало б змогу контролювати ситуацію з пільговими перевезеннями, адже досягнуту нещодавно домовленість із перевізниками щодо перевезення учнів за 50% вартості виконують не всі, хоча це було умовою надання дозволу на підвищення тарифів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031