Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Контактний центр Бориспільської міської ради почне роботу на новорічні свята


Контактний центр Бориспільської міської ради почне роботу на  новорічні свята

До Новорічно-Різдвяних свят Бориспіль планує у тестовому режимі запустити лінію контакт-центру за багатоканальним безкоштовним номером телефону.
Майбутній запуск нової послуги анонсував 13 грудня на плановій нараді у Бориспільського міського голови директор КП «ВУКГ» Микола Корніяка. Про завдання, принципи роботи та можливості для мешканців громади він розповів у коментарі щотижневику «Вісті».

Диспетчерські служби комунальних підприємств залишаються без змін

«Контакт-центр створено для більш ефективної комунікації з мешканцями у випадку аварійних ситуацій, якщо контакт із відповідними службами недоступний. Таким чином, диспетчерські служби комунальних підприємств залишаються, їх роботу ніхто не відмінятиме, — наголосив Микола Корніяка. — На жаль, не всі мешканці розуміють, де чия зона відповідальності, насамперед, у комунальній сфері міста. Проблему вирішить дзвінок до контакт-центру, який працюватиме цілодобово. У випадку аварійних ситуацій диспетчер контакт-центру прийме заявку і переадресує її відповідній службі, а заявнику надасть контакти, куди телефонувати у подібному випадку наступного разу. У свою чергу, і диспетчери комунальних служб передаватимуть до центру інформацію про аварійні відключення тощо, яка буде повідомлятися мешканцям міста у випадку звернення. Причому телефонувати можна не лише з комунальних питань. Контактний центр акумулюватиме всю отриману від громади інформацію та систематизуватиме її, щоб визначити найбільш проблемні питання».

Номер телефону оприлюднять пізніше

Служба не буде складовою КП «ВУКГ». Поки питання повноцінного приміщення на вивченні, контакт-центр працюватиме на базі абонентського відділу комунгоспу, там достатньо площі для організації робочих місць. Функції контакт-центру на першому етапі також частково виконуватиме персонал абонентського відділу.
Ідею створення контакт-центру озвучували ще на початку року, але на фінішну пряму вийшли тільки зараз. «Кожну ідею потрібно виносити, обдумати, вивчити досвід, визначити схему роботи відповідно до особливостей ОТГ. Це займає час. Крім того, вирішувалися питання укладання договорів із телекомунікаційною компанією, встановлення, програмного забезпечення, вибір номера, на який люди зможуть телефонувати, — пояснює затримку Микола Корніяка. — Близько півтора місяці тому роботи перейшли в активну стадію. На сьогодні вже є закріплений за нами номер телефону, який ми озвучимо, коли контакт-центр почне працювати».
Микола Корніяка звернув увагу на те, що під час дзвінка висвітлюється номер, з якого телефонує заявник. Навіть приховані номери у випадку необхідності — при неадекватних зверненнях чи погрозах — швидко з’ясовує поліція.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031