Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ветерани з Переяславщини змагалися за першість ВФСТ “Колос” АПК України з футзалу


Ветерани з Переяславщини змагалися за  першість ВФСТ “Колос” АПК України з футзалу
З шостого по десяте грудня в Закарпатському містечку Берегове відбулась першість ВФСТ “Колос” АПК України з футзалу серед ветеранів, яким виповнилось 50 і більше років. Голова міжгосподарського спортивно-оздоровчого клубу “Колос” Микола Середа, 66 років, розповів, що футзальна першість ветеранів зібрала в цьому мальовничому містечку 10 команд. Команди були розділені на дві підгрупи. Перші два місця зайняті у підгрупі давали змогу пройти далі, і зіграти півфінальні зустрічі, а потім чи то гру за третє місце, чи за перше друге:

– На цей чемпіонат ми приїхали вперше й те, що потрапили до найсильнішої підгрупи дізнались лише після того, як у фінал першості вийшли дві команди, які грали у нашій підгрупі. Перший матч переяславці грали з командою “Підприємець” Вінницької області й перемогли з рахунком 3:0. Наступні три матчі наша команда програла. Переяславці поступились “АФ Кодима” Одеська область із рахунком 2:5, “Ветерану” із Полтавщини 0:4 та Івано-Франківському “Сільмашу” 1:4. Загалом ми посіли четверте місце у підгрупі та сьоме загальнокомандне у турнірі.
Поїхати на цей чемпіонат команді допомогли: депутат Верховної ради Сергій Міщенко, районна держана адміністрація , приватні підприємці та аграрії В’ячеслав Саулко, Віктор Мевша, Володимир Ярема, Олександр Аракелян, Віталій Радевич, Олександр Ярема, Олександр Якименко, Сергій Шаменко, кав’ярня “Еклер”.

Розповідаючи про матчі на турнірі гравець переяславської команди Володимир Михайловський зазначив, що футболісти готуючись до турніру проводили тренування під відкритим небом на засніженому полі. Та коли вийшли у зал побачили, що всі награні комбінації не проходять. Спілкуючись із гравцями інших команд дізнались, що на подібні турніри вони приїздять щороку, разом грають уже більше 10 – 15 років, тож знають можливості своїх колег, кому і як віддавати пас:

– У кількох гравців нашої команди після першої гри виникли проблеми зі спиною, ногами то наступний матч вони грали вже не в повну силу. Але це ні в якій мірі не виправдовує нашу поразку. Домовились про тренування в залі, і наступного року знову вийдемо на поле. До речі, цього року вперше проводились змагання у віковій групі 55 і старше. Нашим усім футболістам за 55 то я думаю, що наступного разу ми подамо заявку у цю вікову групу.
Усі футболісти дякують спонсорам та Миколі Миколайовичу Середі за організацію поїздки у Берегове.

Вісник Переяславщини

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031