Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

ВУКГ: До снігопаду готувались, відпрацювали на «4»


До снігопаду, який накрив місто з 9 на 10 січня, комунальники підготувались заздалегідь. Техніка почала роботу ще до того, як пішов сніг. 

«Ми знали про наближення снігопаду, тому готувались до нього. Боротьбу зі снігом поділили на три етапи. Першим було посипання доріг піщано-сольовою суміщю, тому почали роботу ще о 5-й ранку 9 січня. Цей крок спрацював навіть краще, ніж ми розраховували. Майже до кінця дня центральні дороги залишались чистими від снігу», — зазначає директор ВУКГ Микола Корніяка.

Крок на випередження дав можливість комунальникам розпочати прибирання снігу не з центральних доріг, а з другорядних. На центральну дорогу перейшли лише ближче до ночі, коли снігопад посилився. 

«Ми дочекались, коли дороги звільняться від машин та розпочали їх активне прибирання. Це прийшлось на період з опівночі до 2-ї години ранку. Станом на 8 ранку 85% вулиць було розчищено», — розповідає Микола Корніяка.

На дорогах міста працювала техніка КП «ВУКГ» та КП «Благоустрій». У селах прибирали власними силами, лише для розчистки Глибокого довелось звертатись до підрядної організації. За цей період силами комунальників було використано 224 тонни піщано-сольової суміши. За словами керівника ВУКГ, він особисто оцінює роботу підлеглих на тверду четвірку. 

«Це наша, суб’єктивна оцінка. Реальну оцінку нашій роботі повинні надати мешканці громади. Поки що скарг ми не отримували. Це показник того, що ми рухаємось у вірному напрямку. Хоча ще є окремі моменти, покращити які в наших силах», — зауважує Микола Корніяка.

Також керівник ВУКГ нагадує, що оперативну інформацію про прибирання снігу на тій чи іншій вулиці можна довідатись у телеграм-чаті та на гарячій лінії. Водночас він закликає водіїв не залишати свої автомобілі припаркованими на узбіччях під час снігопаду, адже це суттєво ускладнює роботу комунальникам.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031