Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У с. Коцюбинське депутат селищної ради так хотіла стати головою села, що заради цього пішла на злочин


У с. Коцюбинське депутат селищної ради так хотіла стати головою села, що  заради цього пішла на злочин

29 березня, слідчим прокуратури Київської області, за дорученням прокурора Київської області, здійснено повідомлення про підозру 31-річному депутату Коцюбинської селищної ради 7 скликання у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 3, 4 ст. 358 (підроблення та використання офіційний документів та печаток) КК України та за ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Установлено, що в квітні минулого року, перебуваючи на посаді секретаря Коцюбинської селищної ради, маючи на меті очолити вказану селищну раду, зазначений службовець вчинила низку кримінальних правопорушень, спрямованих на легалізацію свого правового статусу, як виконувача обов’язки селищного голови, що отримано з грубим порушенням чинного законодавства. У подальшому, набуття такого статусу було скасовано судом.

З’ясовано, що вказаний службовець, достовірно знаючи, що оригінал гербової печатки знаходиться у селищного голови, використовувала три різні підроблені печатки, зокрема, щодо дострокового припинення повноважень чинного селищного голови.

Завдяки якісному досудовому розслідуванню усіх обставин події слідчими прокуратури Київської області , суд матиме можливість надати належну правову оцінку та визначити покарання правопорушнику.

Прокуратура Київської області й надалі принципово реагуватиме на усі спроби «рейдерського» захоплення органів місцевого самоврядування та забезпечувати дотримування засад законності діяльності будь-яких органів.


Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031