Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині начальник виправної колонії заради державних виплат, підробив необхідні документи від імені свого родича


На Київщині начальник виправної колонії заради державних виплат, підробив необхідні документи від імені свого родича

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру начальнику виправної колонії, який заради отримання державних виплат, призначених переселенцям, підробив необхідні документи від імені свого родича, який насправді проживає у «ДНР».

Бориспільською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру начальнику однієї з виправних колоній Київщини у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 3, 4 ст. 358 (підробення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Установлено, що начальник колонії підробив та подав до Управління соціального захисту населення завідомо підроблені заяви на призначення щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг від імені свого родича.

Однак, у ході досудового розслідування встановлено, що особа, від імені якої було подано вказані заяви, фактично не могла поставити свій підпис на таких документах, оскільки з грудня 2015 року постійно проживає на території «ДНР» та працює на одній із керівних посад у так званій Харцизькій міській раді.

Таким чином, зловмисник безпідставно отримував кошти з державного бюджету України, оскільки проживав на території «ДНР».

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 5 років.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031