Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Руслан Дяченко: «1 вересня діти Бориспільського району мають розпочати очне навчання»


Питання початку навчального року та готовності до нього навчальних закладів Бориспільщини обговорили на позачерговому засіданні Бориспільської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 15 серпня 2022 року. У комісії взяли участь голови територіальних об’єднаних громад Бориспільського району та начальники відділів (управлінь) освіти, молоді та спорту територіальних громад району, керівники територіальних підрозділів ГУ Держпродспоживслужби у Київській області.

Коментуючи підготовку закладів до нового навчального року, голова комісії та начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко зазначив: 

«1 вересня діти Бориспільського району мають розпочати навчання у форматі офлайн. Це позиція Президента України Володимира Зеленського та позиція батьків відповідно опитування, яке було проведено на початку серпня у Бориспільському районі».

Комісії, що перевіряли стан готовності укриттів у територіальній громаді з початку липня, вже закінчили роботу. При чому варто зазначити, що перевірялися укриття не лише безпосередньо в закладах освіти, а й установах та організаціях, що знаходяться поруч. Переважна більшість із них є найпростішими укриттями, в багатьох ремонтні роботи ще тривають. 

Проведення заходів щодо підготовки захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти відбувається відповідно до «Рекомендацій щодо організації укриття в об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту персоналу та дітей (учнів, студентів) закладів освіти». Першочергове завдання — безпека дітей та педагогічного персоналу. 

Крім питання готовності шкіл, комісія також розглянула питання постановки на облік найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення, забезпечення населення питною водою, закриття стихійних ринків у сільських та міських населених пунктах району. Відповідні доручення надані міським та сільським головам району.

Джерело: Бориспільська районна рада

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031