Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Як зимуватиме ДНЗ «Казка»?


Бориспіль ще й досі не дочекався дозволу завершити будівництво дитсадка «Казка» на вулиці Момота, який завдяки наявності просторого підвалу у нинішніх умовах є стратегічним об’єктом для нашого міста. «Чи не постраждає недобудований заклад під час непростої зими?» — з таким питанням «Вісті» звернулися до Бориспільського міського голови Володимира Борисенка.

«Казка» зимуватиме з подачею тепла, — запевнив мер міста. — Ми й минулого року, зважаючи на проведення там будівельних робіт, підтримували найнижчу температуру. У найхолодніших приміщеннях було 16-18 оС — цього достатньо, щоб не постраждали внутрішні опоряджувальні роботи, не посипалася штукатурка і не замерзла система опалення. Приміщення зимуватиме в такому ж режимі, як і в минулому році».
Також Володимир Борисенко повідомив, що наприкінці серпня в Київській обласній державній адміністрації відбулася спільна нарада з Міністерством розвитку громад та територій. На цій нараді були надані пропозиції щодо дозволу капітальних видатків на об’єкти по Київській області. Серед пропозицій були наша «Казка» і ще ряд об’єктів — амбулаторії в Рогозові та Сеньківці, пологовий будинок. Ремонт операційного блоку до переліку не потрапив, бо кошти в бюджеті на нього були закладені до війни. Поки Бориспіль чекає, які рішення будуть прийняті та які об’єкти дозволять добудувати. На «Казку» особливі сподівання, адже підвальне приміщення там слугує простим укриттям для всього мікрорайону. Крім того, для добудови потрібна невелика сума, і вона у міста є.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031