Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Позачергова сесія: в центрі уваги підготовка до зими


20 вересня відбулася позачергова сесія Бориспільської міської ради. Більшість питань порядку денного стосувалися підготовки до зими.

  • Перше питання стосувалося змін до бюджету міста. Коментуючи його, Бориспільський міський голова Володимир Борисенко повідомив, що цим рішенням виділено кошти на закупівлю генераторів для шкіл громади. Він зазначив, що нас очікує дуже складна зима, і потрібно бути готовими до будь-яких ситуацій.
  • Питання про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження комплексної програми підвищення енергоефективності та розвитку житлово-комунальної інфраструктури і комунального майна Бориспільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» передбачали збільшення статутних капіталів та внесення змін до Статутів КПТМ «Бориспільтепломережа», КП ВКГ «Бориспільводоканал» та КП «Виробниче управління комунального господарства». Заступник міського голови Віталій Горкун прокоментував «Вістям», що це дозволить допомогти підприємствам закупити необхідне обладнання та підготуватися до можливих викликів цьогорічного опалювального сезону.
  • Питання «Про затвердження істотних умов енергосервісного договору комунальному підприємству теплових мереж «Бориспільтепломережа» було підсумком проведеної роботи по оснащення котельні на вулиці Нижній Вал утилізатором тепла. Директор Бориспільтепломережі Маріанна Желєзко зазначила, що рішення дало старт виконанню робіт. «Вісті» вже писали, що за роботи по встановленню утилізаторів тепла на цій котельні і за саме обладнання підприємство розраховуватиметься за рахунок зекономленого газу.
  • Віталій Горкун також пояснив суть питання «Про погодження договору про реструктуризацію заборгованості комунальному підприємству теплових мереж «Бориспільтепломережа» за спожитий природний газ». Він повідомив, що це стосується заборгованості попередніх років, яка складає 13 млн грн. Реструктуризація передбачена на 7 років. Погодивши договір, депутати надали гарантії, що комунальне підприємство зможе виплатити ці борги. Такі вимоги законодавства.

За газ, використаний у опалювальному сезоні 2021-2022 років, Бориспільтепломережа розрахувалася вчасно.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031