Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Коли депутат — господар на окрузі


Коли депутат — господар на окрузі

Мешканці округу УМБ-17 дякують депутату Володимиру Шалімову.
Для мешканців мікрорайону УМБ-17 міста Борисполя прихід на округ депутата Володимира Шалімова став справжнім відкриттям. «З попереднім міським обранцем ми взагалі не перетиналися, — ділилися інформацією з журналістом дві активні мешканки мікрорайону — Світлана Муцька та Любов Давиденко. — Такого депутата, як Володимир Шалімов, точно не зустрічали. Дійсно відчули, що таке турбота про виборців. Взяти хоча б ситуацію з жінкою, яка за станом здоров’я не може вільно виходити з дому — живе така в одному з будинків. Володимир Ілліч організував, щоб при вході до під’їзду зробили поручні, благоустроїли підхід до будинку. Під час епідемії ковіду депутат дбав, щоб люди, яких спіткала недуга, отримували матеріальну допомогу.

А приводом для зустрічі з журналістом стала тротуарна доріжка вздовж вулиці Леоніда Каденюка (колишня Гагаріна). Торік був передбачений капітальний ремонт цього тротуару за кошти з депутатського мільйона Володимира Шалімова. Тільки підготовчі роботи затягнулися і об’єкт виявився перехідним на межі 2021 і 2022 років. Доріжку встигли прокласти до війни, а от з благоустроєм не встигли. І лише нещодавно роботи завершили завдяки підприємству «Агробудмеханізація», яке очолює Володимир Ілліч. Люди хочуть подякувати працівникам підприємства і його керівнику — їхньому депутату — за те, що нарешті на вулиці зроблено благоустрій: прибрали сміття, повивозили каміння, завезли родючу землю, посадили дерева і кущі.

Володимир Шалімов розповів «Вістям»: «Компанія, яка виконувала роботи з будівництва тротуарної доріжки у рахунок коштів з депутатського мільйона, усе зробити не встигла, бо перешкодила війна і оплату за капітальні роботи заморозили. Це не провина підприємства-підрядника. Я, як депутат, приходив на округ, а люди скаржилися на безлад поряд із новеньким тротуаром. І ми, будівельники, вирішили, що наведемо лад самі, за власний кошт, закінчимо роботи з благоустрою, щоб людям радувало око. Роботи було багато: навели порядок, вивезли сміття, поклали асфальт, підняли люки, поправили турнікет, завезли землю — посадили дерева і кущі. Якщо вже було розпочато роботу, то ми вирішили її закінчити».

Коли депутат — господар на окрузі

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031