Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

За що штрафують паркувальників біля Френкеля, 7?


За що штрафують паркувальників  біля Френкеля, 7?

До «Вістей» звернулися мешканці будинку за адресою вул. Френкеля, 7, аби поскаржитися на те, що їх несправедливо штрафують за паркування на зеленій зоні. За коментарями ми звернулися до в.о. начальника відділу з контролю за благоустроєм Василя Дорожкіна.

«Комісія з паркування ще не працює, вона в процесі створення. Тому фахівці нашого відділу не можуть штрафувати водіїв за порушення правил дорожнього руху, вони фіксують порушення правил благоустрою та накладають порушникам адміністративний штраф. За порушення правил благоустрою передбачено штраф у розмірі від 340 до 1360 грн. Поки штрафуємо по мінімуму, адже головною метою є пояснити людям, що в межах зеленої зони паркуватися не можна», — зазначив посадовець.

За його словами, на вулиці Френкеля, 7 завжди припарковано багато машин, в тому числі вздовж дороги на зеленій зоні. Проблема в тому, що парковки там немає. Щоб змінити ситуацію, мешканці мають звернутися до міської ради з колективною заявою про облаштування офіційної парковки.

«Я вже мав розмову на цю тему з заступником міського голови Віталієм Горкуном та керівником ГУ ЖКГ Миколою Корніякою. Заяву в довільній формі мешканці мають подати в кімнату 101 міської ради. Іншого виходу, крім офіційного облаштування парковки, немає. У нас у місті вже заїжджені колесами всі газони — і не лише на окраїнах, а й у центрі міста. Навесні спільно з ВУКГ ми плануємо засіювати такі місця новою травою, висаджувати кущі, тому люди мають звикати, що паркуватися там не можна. У зелених зонах повинні рости рослини, а не сліди від коліс», — зазначив Василь Дорожкін.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Бен Зак 9 січня 2023 06:20
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Через 100 метрів до головної дороги готель і його робітники(частіше ті,що на габаритних крузаках) дуже часто паркуються прямо на проїжджій,перегороджуючи одну з півтора смуг руху тієї дороги. Часом утворюється немалий затор. Аварійна ситуація.

    І все б нормально,але в них своя ціла величезна зачинена парковка на якій їм просто лінь паркуватись,бо вона далі на 30 метрів.
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031