Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Хто очолить міську первинку замість Євгенія Черенка?


Про припинення роботи на посаді директора КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» повідомив на своїй Фейсбук сторінці Євгеній Черенок, який очолював це підприємство більше 5 років.

Причиною звільнення, за словами Євгенія Черенка, стали багато чинників. «Мої близькі люди знають про них, знають, як я вагався при прийнятті остаточного рішення. Але крок зроблено і треба йти далі, треба виходити із зони комфорту, (…..) продовжувати відбудовувати нашу медицину (….) вже не на місцевому рівні, а на державному», — зазначив він та уточнив, що переходить на державну службу.

Євгеній Черенок також подякував усім причетним до створення та розвитку міської первинки, будівництва її амбулаторій, усім, хто допомагав та підтримував її роботу, лікарям та працівникам КНП.

Вже колишній директор первинки зауважив, що вважає повністю виконаним завдання, поставлене перед ним у далекому 2017 році нині покійним мером Борисполя Анатолієм Федорчуком. Все заплановане виконано, лише війна завадила відбудували та довести до рівня міських сільські амбулаторії.

Наостанок Євгеній Черенок висловив прохання до майбутнього директора первинки, своєї команди працівників, депутатів міської ради та міського голови — берегти та цінувати вже створене, підтримувати один одного та не заважати первинці працювати.

«Мені не шкода жодної хвилини, яку я провів на посаді керівника нашого підприємства. Я пишаюся тим, що ми зробили разом зі своєю командою, тим, що ми внесли вагомий внесок у розвиток бориспільської медицини та у розвиток медичної реформи в цілому», — підсумував він.

Міську первинку очолить Василь Жернов, колишній заступник Євгенія Черенка. Відповідне розпорядження 14 лютого підписав Бориспільський міський голова Володимир Борисенко.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031