Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Березані затрамано молодика, який згвалтував та вбив пенсіонерку


В Березані затрамано молодика, який згвалтував та вбив пенсіонерку

Оперативники Головного управління поліції Київської області затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки. Нелюд спочатку зґвалтував, а потім вбив літню жінку. Молодчик вже відбував покарання за умисне вбивство, однак на початку минулого року він був звільнений по закону «Савченко».

Повідомляє поліція Київської області.

На початку квітня на спец лінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від жительки м.Березань про те, що вона у кущах на узбіччі виявила оголене тіло невідомої жінки, віком 50-ти років з численними тілесними ушкодженнями.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Встановлено, що потерпіла - 72-річна місцева мешканка, яка напередодні поїхала з дому на велосипеді і пропала. Судово-медичною експертизою встановлено, що жінка померла від крововиливу в головний мозок та перелому шийного хребця.

Під час проведення низки оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявився раніше судимий 24-річний уродженець Харківщини, який на початку минулого року повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство.

Встановлено, що зловмисник з листопада 2016 року проживав у будинку на горищі, розташованого поруч місця скоєнню злочину. У молодчика поліцейські вилучили одяг зі слідами крові, сумку з особистими речами та зошит з записами сексуально-насильницького змісту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення особі про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.
Досудове слідство триває.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031