Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Броварах біля школи знайшли труп, який пролежав там близько місяця


У Броварах біля школи знайшли труп, який пролежав там близько місяця

Учора на смітнику в закинутій будівлі поблизу 6-ї школи знайшли тіло людини. Померлий лежав там близько місяця і вже почав розкладатись. Небіжчик найймовірніше був безхатьком. За попередньою інформацією судмедекспертів, помер ненасильницькою смертю. Про це нашим журналістам розповів прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович.

Повідомляє ресурс Маєш право знати.

Як зазначив речник правоохоронного органу, тіло знайшли вчора зранку. Судмедексперти не виявили зовнішніх ознак насилля над небіжчиком. Водночас, про причини смерті говорити зарано: фахівці мають провести судмедекспертизу. Для цього тіло забрали до моргу.
У Броварах біля школи знайшли труп, який пролежав там близько місяця


Микола Жукович вказує, що наразі особа померлого не встановлена. Однак, за попередньою інформацією, він був безхатьком. Ступінь розкладення тіла дозволяє говорити, що небіжчик лежав на смітниках близько місяця. На диво, – зазначає речник поліції, – тіло не обгризли собаки.

У 6-й школі розповіли, що труп знайшли уздовж залізниці попід гаражами, які простягаються в бік Торгмашу. А також заперечили поширену раніше інформацію, мовляв тіло було знайдене під час прибирання на подвір’ї навчального закладу. Про те, що небіжчика виявили поза територією школи, зазначив також і Микола Жукович.

Нагадаємо, взимку минулого року на стадіоні школи-інтернату знайшли тіло жінки. Експертиза тоді не виявила ознак насильницької смерті, небіжчиця померла від переохолодження. А весною на території броварського лісництва мешканець Київщини виявив труп молодої жінки, яка пролежала близько півроку.

Фото – Маєш право знати (Дмитро Карпій), At Brovary

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031