Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Києво-Святошинському районі відкрили перший в україні центр розвитку підприємництва


У Києво-Святошинському районі відкрили перший в україні центр розвитку підприємництва
22 грудня 2016 року відбулося відкриття Центру розвитку підприємництва на базі Києво-Святошинського районного центру зайнятості. Такий центр перший не тільки в Київській області, а й в Україні.

В урочистому відкритті взяли участь директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова, голова Києво-Святошинської районної ради Вадим Гедульянов, директори базових центрів зайнятості та керівний склад обласної служби зайнятості.

«Це наша перша «ластівка». Такі Центри ми плануємо надалі відкрити на базі Славутицького та Бориспільського центрів зайнятості», – прокоментував Денис Дармостук.

Голова адміністрації Мирослава Смірнова подякувала працівникам районного центру зайнятості за плідну роботу, побажавши реалізувати ще багато успішних проектів. У свою чергу з боку РДА будуть підтримка і сприяння.
Вадим Гедульянов долучився до привітань, також побажавши працівникам наснаги, розвитку та успіху в тій нелегкій справі, яку вони роблять.

Київська обласна державна адміністрація

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031