Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Київській обл. чоловік під час сварки вистрілив з мисливської рушниці у колишнього тестя


У Київській обл. чоловік під час сварки вистрілив з мисливської рушниці у колишнього тестя

У Київській області в селі Віта-Поштова 40-річний чоловік вистрілив із вогнепальної зброї у батька своєї колишньої дружини.

Пенсіонер госпіталізований з пораненням лівого передпліччя, – повідомляє прес-служба Національної поліції області.

“На спецлінію 102 Київщини надійшло повідомлення від 38-річної мешканки с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району про те, що колишній чоловік влаштував сварку і поранив її батька”, – повідомили у поліції.

Як з’ясувалося, між колишнім подружжям тривають неприязні стосунки. Жінка неодноразово зверталася в поліцію із заявами про те, що колишній чоловік насильно намагається забрати її малолітню дитину.

На цей раз чоловік приїхав у село зі зброєю. Коли пенсіонер заступився за свою дочку, колишній чоловік вистрілив у нього з мисливської рушниці, а потім на автомобілі протаранив ворота, щоб потрапити у двір. На допомогу прийшов сусід і тоді зловмисник, погрожуючи, вистрілив у повітря.

Потім чоловік металевим ломом розбив скло в задній частині будинку, однак проникнути не встиг. Його затримали поліцейські. На місці події правоохоронці вилучили мисливську рушницю “SAFARI” і дозвільні документи на зброю.

Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу і оголошення підозри.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) і по 1 ч. ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.


Інформатор

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031