Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині поліція затримала озброєного АТОвця, який погрожував людям


На Київщині поліція затримала озброєного АТОвця, який погрожував людям

В Обухові через ревнощі чоловік вистрілив кілька разів у стіни з карабіна та побив батька своєї дружини, після чого поїхав у невідомому напрямку. Через кілька годин оперативники затримали військового.

На місці події поліцейські з’ясували, що конфлікт виник через ревнощі контуженого АТОвця, що лікувався у шпиталі, до своєї дружини. Кілька тижнів тому його комісували за станом здоров’я.

Чоловік приїхав в Обухів з’ясувати відносини. Коли розмова не пішла, він дістав карабін та вистрілив кілька разів у стіни на подвір’ї. Його дружина втекла в поле, а її батько залишився вдома. Пізніше молодик побив тестя, сів у таксі та поїхав у невідомому напрямку.

За кілька годин оперативники розшукали та затримали 27-річного учасника АТО в сусідньому селі, де він проживає. Вдома у підозрюваного вилучили речові докази: карабін та майже сотню набоїв. Зброю направили на відповідні експертизи, а 26-річній дружині військового поліцейські надали психологічну допомогу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Додаткові обставини встановлюються.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031