Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині судитимуть злочинця, який вербував дівчат для подальшої сексуальної експлуатації в Республіку Кіпр


На Київщині  судитимуть злочинця,  який вербував дівчат для подальшої сексуальної експлуатації в Республіку Кіпр

Бориспільською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за обвинуваченням громадянина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 (вербування людей вчинене з метою експлуатації) КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що киянин, з метою власного збагачення, здійснював вербування жінок з метою їхньої подальшої сексуальної експлуатації на території Республіки Кіпр. При цьому останньому достовірно було відомо про уразливий стан своїх жертв, який склався внаслідок збігу тяжких особистих та сімейних обставин.

Реалізовуючи свій умисел зловмисник разом із співучасником схилили жінок залишити межі України та вирушити до міста Лімасол, Республіка Кіпр, де останні мали надавати сексуальні послуги місцевим мешканцям та туристам, при цьому більшу частину «заробітків» жінки мали віддавати своїм «роботодавцям».

У червні поточного року зловмисника затримано правоохоронними органами на території Міжнародного аеропорту «Київ» («Жуляни»), безпосередньо перед посадкою на літак до Кіпру.

Чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031