Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Для учасників Програми СБУ «На тебе чекають вдома» відкриваються реальні перспективи


Для учасників Програми СБУ «На тебе чекають вдома» відкриваються реальні перспективи

Лисичанський міський суд Луганської області звільнив від кримінального покарання ще одного учасника Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома».

У 2014 році мешканець Луганщини, повіривши обіцянкам проросійських бойовиків про «світле майбутнє», вступив до лав незаконних збройних формувань так званої «ЛНР». Незабаром чоловік добровільно відмовився від протиправної діяльності та вийшов зі складу НЗФ, оскільки не міг більше знаходитись в оточенні мародерів і бандитів. Довідавшись з Інтернету про можливість повернутися додому за допомогою Програми СБУ «На тебе чекають вдома», він вирішив звернутись до органів влади.

Написавши заяву про добровільний вихід зі складу так званої «ЛНР», повідомив правоохоронні органи про всі обставини своєї діяльності на користь незаконних збройних формувань та сприяв слідству у дослідженні матеріалів кримінального провадження. Зважаючи на відсутність у його діях складу тяжкого та особливо тяжкого злочину, добровільну заяву та допомогу слідству суд звільнив колишнього бойовика від кримінальної відповідальності. Після отримання ухвали суду чоловік звернувся до учасників НЗФ із розповіддю про реальні перспективи, що відкриваються для тих, хто вирішив скористатися Програмою «На тебе чекають вдома».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031