Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Програма СБУ «На тебе чекають вдома» дає шанс повернутись до мирного, цивілізованого життя


Програма СБУ «На тебе чекають вдома» дає шанс повернутись до мирного, цивілізованого життя

Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» повернули до нормального життя колишнього бойовика так званої «ДНР».

У квітні 2014 року мешканець Слов’янська на Донеччині під впливом російської пропаганди приєднався до незаконних збройних формувань. Вже за кілька місяців він усвідомив помилковість свого вибору, на власні очі побачивши усі «принади руського міру» та жахливі наслідки діяльності прибічників цієї кремлівської доктрини.

Тому чоловік добровільно вийшов зі складу НЗФ та переховувався на тимчасово окупованих територіях, побоюючись кримінальної відповідальності. Дізнавшись від знайомого про Програму СБУ «На тебе чекають вдома», він вирішив звернутись до правоохоронних органів. Обставини наразі перевіряються у рамках кримінального провадження. Чоловік знаходиться вдома, зі своєю родиною та очікує на передбачене законодавством України звільнення від відповідальності.

Колишній бойовик закликав учасників незаконних збройних формувань так званих «ДНР/ЛНР» припинити протиправну діяльність та скористатись можливостями Програми СБУ «На тебе чекають вдома», що дійсно дає шанс повернутись до мирного, цивілізованого життя.



СБУ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031