Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Переяслав-Хмельницькому впала головна ялинка міста


В Переяслав-Хмельницькому впала головна ялинка міста

3 січня, приблизно о пів на 14 год. в Переяславі-Хмельницькому (Київська область) у цілком безвітряну погоду на центральній площі впала головна новорічна ялинка міста, заввишки близько 12 метрів. Переяславці не пам’ятають, щоб коли в попередні роки траплялася така прикрість.

На місце одразу ж прибули працівники міського відділу культури. Надзвичайно засмучені тим, що сталося, вони почали збирати побиті іграшки та інші ялинкові прикраси.
В Переяслав-Хмельницькому впала головна ялинка міста
– Дуже шкода, – зазначила Вікторія Гуріна, – адже стільки старань було докладено багатьма людьми, школярами для прикрашення цієї новорічної красуні. І багато хто вважав її найкрасивішою за багато останніх років.

Тут же причини падіння ялинки досліджували начальник цеху “Благоустрій” Олександр Легкодух, керівник міського ВУКГ Анатолій Фесенко. А вже через кілька хвилин сюди прибули і заступники міського голови Григорій Карнаух та Валентина Губенко. Звісно, всі були дуже засмучені. Керівник “Благоустрою” висловив навіть невдоволення тим, що і преса відреагувала так швидко.
В Переяслав-Хмельницькому впала головна ялинка міста
А причиною падіння стало те, що на рівні близько півтори метри від землі з невідомої причини не витримали болти металевої конструкції, на якій було змонтовано набірну ялинку. Вони зірвалися і верхня її частина впала. Люди, що зібралися на площі висловлювали різні припущення, чому зірвалися болти? Хтось не виключав, що вони з самого початку не достатньо туго були закручені, а від поривів вітру послабилися ще більше, а дехто висловлювався у тому сенсі, що слід би подивитися, чи не підпиляли їх навмисне.

Комунальники, які ставили ялинку, планували підняти її знову. Адже по переду ще багато святкових днів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031