Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині солдат-дизертир отримав три роки в’язниці


На Київщині солдат-дизертир отримав три роки в’язниці
Військовослужбовець Збройних сил України за призовом по мобілізації на особливий період, який майже рік був відсутній на військовій службі і переховувався від правоохоронних органів, засуджений Переяслав-Хмельницьким міським судом Київської області до 3 років і 3 місяців позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Зазначається, що солдат, займаючи посаду водія відділення підвозу боєприпасів самохідно-артилерійського батареї, самовільно, без дозволу військових командирів і начальників, 3 червня 2015 покинув військову частину і був відсутній на службі до моменту його затримання правоохоронними органами 7 квітня 2016р.

“У судовому засіданні він повідомив, що весь цей час знаходився вдома в Миколаївській області і повністю визнав свою провину. Втім, як було встановлено, обвинувачений неодноразово вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення бійки, пограбування і т.д.”, – йдеться в повідомленні.

Суд, враховуючи що військовослужбовець скоїв тяжкий злочин проти встановленого порядку несення військової служби, а також наявність не знятих і непогашених судимостей за умисні злочини, засудив його за ч.4 ст.407 КК України (самовільне залишення військової частини, вчинене в умовах особливого періоду).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031