Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщини люди завадили незаконному скиданню львівського сміття


На Київщини люди завадили незаконному скиданню львівського сміття
На Фастівщині затримано правопорушника, який намагався несанкціоновано скинути сміття з вантажівки поблизу села Дідівщина.
Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація у Facebook.

Місцеві мешканці, помітивши підозрілі дії, одразу викликали наряд поліції, який і затримав водія.

Вантажівка з номерами Дніпропетровської області везла сміття, за попередніми даними, зі Львівщини. На місце інциденту виїхала слідча група, відкрито кримінальне провадження. Найближчим часом має відбутись судове засідання щодо цього правопорушення.

Всі відходи, що встиг скинути водій до приїзду поліції, повантажено назад на вантажівку. Біля неї чергує поліцейський патруль.

"Керівництво Київської ОДА тримає на суворому контролі питання несанкціонованого скидання відходів на території області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, подібні інциденти трапляються на Київщині не вперше. На початку грудня минулого року Іванківська райдержадміністрація повідомила про виявлення незаконно вивантажених побутових відходів на території с. Соснівка Іванківського району Київської області. На сьогодні це сміттєзвалище ліквідовано.
У грудні 2016 року голова Київської ОДА Олександр Горган дав доручення головам райдержадміністрацій невідкладно провести наради з керівниками районних відділів поліції, де поставити завдання посилити роботу щодо контролю важковагових великогабаритних транспортних засобів, які мають ознаки перевезення комунальних відходів. Також було проінформовано селищних і сільських голів щодо ймовірності завозу комунальних відходів з інших регіонів України і їх стихійного скидання в непристосованих місцях.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031