Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині намагалися закопати 20 тонн львівського сміття


На Київщині намагалися закопати 20 тонн львівського сміття

У селі Підгірці Обухівського району, громадяни побачили, як вантажівки зсипають сміття на землю, а бульдозер розрівнює поверхню з ґрунтом. Поліція доставила авто на штрафмайданчик.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Свідок одразу зателефонував на лінію 102 та викликав поліцію. На місце події оперативно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що транспортні засоби мають номерні знаки Київської області та міста Києва, а відповідно до накладних документів, 20 тонн небезпечних для довкілля відходів привезли зі Львівщини, частину яких вже встигли розвантажити.
На Київщині намагалися закопати 20 тонн львівського сміття

Автомобілі доставили на штрафмайданчик, обирають запобіжний захід. Працівники поліції з’ясовують всі обставини події та проводять заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації незаконного вивозу сміття.

Працівники поліції з’ясовують всі обставини події та проводять заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації незаконного вивозу сміття.

За цим фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.239 (незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031