Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

30 листопада – Міжнародний день домашніх улюбленців


30 листопада – Міжнародний день домашніх улюбленців

А чи знаєте ви, що існує свято домашніх улюбленців?

Відзначають Міжнародний день домашніх тварин у різних країнах світу по-своєму. Хтось у цей день дозволяє свої домашнім вихованцям робити все, що раніше заборонялось: гризти меблі, кататися на шторах чи навіть їсти зі столу. Хтось іде разом з домашньою тваринкою в салон краси, інший купує для свого улюбленця величезну кількість смакоти, а ще хтось просто приділяє максимум уваги своєму пернатому, водоплавному або чотириногому другові.

Міжнародний день домашніх тварин зайвий раз нагадує людству про те, що воно у відповіді за тих, кого приручили. Приділяти увагу проблемам великої кількості бездомних і здичавілих тварин необхідно завжди. З цією метою створюються спеціальні розплідники для кішок і собак, де тварин стерилізують, лікують і забезпечують ситу старість.

Офіційно день домашніх тварин у нас в Україні не святкують. Та це не привід не відзначити таке гарне домашнє свято. Обов’язково приділіть у цей день більше уваги своїм маленьким друзям!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031