Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині озброєні злочинці пограбували магазин і захопили заручника


На Київщині озброєні злочинці пограбували магазин і захопили заручника

Поліція Київщини затримала групу за розбійний напад на магазин та захоплення заручників

Оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з поліцейськими Білоцерківського та Рокитнянського районів, працівниками СБУ за гарячим слідом затримали чотирьох нападників.

Так, в с. Великополовецьке, що на Сквирщині, в одному з магазинів група невідомих чоловіків напала на продавця. Побили, зв'язали йому руки, ноги і викрали 14 тисяч гривень. Після чого зникли на автівці у невідомому напрямку.

Під час проведення невідкладних оперативних заходів #поліцейські встановили автівку злочинців та почали їх переслідувати. У місті Біла Церква, тікаючи від поліцейських, водій не впорався з керуванням і з'їхав у кювет - нападники кинулися тікати.

Двоє з них встигли забігти у під'їзд багатоповерхівки і заховались в одній з квартир, коли звідти виходили маленькі діти. На вблагання їхньої бабусі злочинці відпустили дітей. Однак залишили в заручниках їхню бабусю. Не зважаючи на всі їхні злочинні зусилля, працівникам поліції вдалося швидко визволити 75-річну пенсіонерку і затримати молодчиків.

Невдовзі група реагування патрульної поліції затримала інших учасників нападу.

На момент затримання в автомобілі з іноземними державними номерами поліцейські виявили та вилучили речові докази.

Зловмисниками виявилися жителі Білоцерківського та Києво-Святошинського районів, 53, 38, 37-річного віку і наймолодшому учаснику злочинної групи 23 роки. Всі раніше судимі за скоєння тяжких майнових злочинів.

Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Наразі чоловіки підозрюються у скоєнні двох розбійних нападів. Працівники поліції перевіряють їх на причетність до скоєння інших злочинів на території столичної області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, ст. 147 (захоплення заручників) та ст. 162 (порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України.

Також вирішується питання щодо оголошення чоловікам підозри та обрання їм міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031